Terima kasih sebab sudi jadi kawan ummi...

Tuesday, December 22, 2009

idea oh idea pls come..

Lama dah tak update laman ni... bukan tak der cerita.. terlalu banyak yang nak diceritakan.. cuma aku ni tak pandai nak susun cerita macam mana... cepat la idea datang supaya aku boleh luahkan segalanya disini..

Tuesday, November 3, 2009

Mengenai saya..

Saya ialah seorang isteri kepada suami tersayang Mohd Idris dan ibu kepada 3 putera dan seorang puteri. Putera sulong Muhammad Zahin Aiman 10 tahun, putera kedua Muhammad Zahin Farhan 9 tahun, putera ketiga Muhammad Zahin Husnain 5 tahun dan puteri bongsu Nur Zahirah Sofiyyah 10 bulan..

Monday, November 2, 2009

Salam Perkenalan

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..

Hai semua, saya ni baru nak try berjinak-jinak dengan blog nih.. walaupun saya ni line IT tapi .. hampeh... memang tak mengikuti perkembangan teknologi.... kadang-kadang malu jugak tapi nak wat camner.. memang tak minat.....

Tapi bila melawat blog yang cantik dan menarik, teringin la pulak nak berblog... jadi saya mengambil langkah pertama untuk cuba menceburi bidang ni... oleh itu, mintak maafla bayak-banyak kalau blog saya ni tidak seberapa lah adanyer... huhu..