Terima kasih sebab sudi jadi kawan ummi...

Monday, November 2, 2009

Salam Perkenalan

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..

Hai semua, saya ni baru nak try berjinak-jinak dengan blog nih.. walaupun saya ni line IT tapi .. hampeh... memang tak mengikuti perkembangan teknologi.... kadang-kadang malu jugak tapi nak wat camner.. memang tak minat.....

Tapi bila melawat blog yang cantik dan menarik, teringin la pulak nak berblog... jadi saya mengambil langkah pertama untuk cuba menceburi bidang ni... oleh itu, mintak maafla bayak-banyak kalau blog saya ni tidak seberapa lah adanyer... huhu..

2 comments:

  1. Kak blog kiter sama background nih hehehehe...okla tu...boleh la tau citer2 terbaru

    ReplyDelete
  2. hehe... baru belajar wat blog... nanti akak carik bground lain yang comei2.. tah update ker tak... akak bukanyer rajin sgt menulis... huhu

    ReplyDelete