Terima kasih sebab sudi jadi kawan ummi...

Wednesday, March 31, 2010

"Contest Aksi Menarik Si Comel Bersama Floater" Sempena 1st Birthday HNI

Salam...
Alamak..hari ni dah 31 Mac...sempat ke nak join contest yg dianjurkan oleh HNI Family ni...
harap2 sempat la yer...

Tuan rumah saya join yer... tapi tak tau nak pilih gambar mn satu sbb x der gambar Si Comel sorang jer dgn floater, semuanya dikelilingi oleh para pengiringnya..harap2 layak la bertanding yer....boleh ker? ( harap sgt nih..hehe)
Tuan Rumah pilih la mn satu gambar yg difikirkan paling layak sbb tuan punya diri x dpt nak buat pilihan.. boleh yer...
Ini gambarnya...yg ni dgn ummi

Ni lagi satu gambar...dgn abah pulak


Nama Si Comel : Nur Zahirah Sofiyyah bt Mohd Idris
Tarikh lahir : 8 Januari 2009
Masa gambar atas di ambil umur sofiyyah 1 tahun yg gambar bawah pulak umur sofiyyah 8 bulan
boleh yer tuan rumah pilihkan...terima kasih
Kalau sape2 lg nak join (sempat lagi ker...hehe) klik kat SINI yer
tima kasih...

Wednesday, March 24, 2010

Tecik Tenit Tomel My 1st Giveaway


kali ni nak join kontest dari Tecik Tenit Tomel ni pulak.....memang tomel la....
marilah ramai2 join contest ni....sapa-sapa berminat blk klik SINI yee...
Hadia2 menarik menanti anda... sila la join...

Amb00yats' Give4way



Giveaway lagi...layannn jer...kali ini dari ambooyats' blog sempena pembukaan blog ambooyats

siapa2 nak join klik kat link ni yer...
semoga menjadi salah seorang pemenang bertuah..amin..

::Cabutan Bertuah Malia & Hubby MAC 2010::..



Nak join la jugak kontes yg dianjurkan oleh Pn Malia ni sempena 2nd anniversary beliau n hubby...semoga berkekalan hingga ke akhir hayat dan berbahagia selalu..amin..

kalau ada sapa-sapa lagi nak join klik kat sini yer...
http://syafalia.blogspot.com/2010/03/cabutan-bertuah-malia-hubby-mac-2010.html

good luck semua...

byzura-razalis-blog-giveaway




Ada giveaway dari byzura razalis blog....klik di sini utk join...

1st Giveaway from Ins.P.ra.C.Falisha



Nak join giveaway ni la pulak..from Ins.P.ra.C.FalisHa Hauz.....

Tarikh tutup adalah pada 31 Mac 2010..tinggal beberapa hari je lagi...


sapa-sapa nak join & nak tau maklumat lanjut sila layari

Tuesday, March 23, 2010

giveway contest b'day blog cik fa

Ada contest lagi...tak tengok hadiah pun..terus join aje...giveaway contest b'day blog cik fa ni ha..



syarat-syaratnya pun senang aje.... sapa-sapa nak join klik sini ya..
http://buxxszmania.blogspot.com/2010/03/giveway-contest-bday-blog-cik-fa.html

kira saya join la ni ya...

NurelL’s Craft First Giveaway!

Jalan-jalan ternampak giveaway ni...layannnn....



Giveaway ini dianjurkan oleh Nurell's Craft Team...respek betul la dgn org2 yg kreatip ni...
syarat-syarat dia simple sgt...

1. Jadi Follower Nurell craft
2. Buat satu post mengenai giveaway ni dan buat link kpd Nurell's Craft
3. Tinggalkan komen dan link anda.... itu sahaja

Untuk detail giveaway dan hadiah2nya sila klik disini http://nurelshop.com/blog/?p=915
jadi selamat mencuba semua...n Good Luck

Monday, March 22, 2010

Contest - Muka Garang Si Kecil

Kali ni nak masuk Kontes ni pulak.... Muka Garang Si Kecil anjuran Puan Lina, mama kepada Danish sempena beliau tak pernah menang mana-mana contest jadi dia buat la contest sendiri... hehe.. tak pe cuba lagi lain kali yer...

kalau ada sesapa yg nak join tu klik kat sini..
http://mylittleone-danish.blogspot.com/2010/03/my-first-ever-contest-muka-garang-si.html

Kebetulan ada gambar sikecik ni dengan aksi muka garang...dengan matanya yang besar dan bulat....jadi cuba jer la...



Nama si garang ini (x der la...dia ni sebenarnya sweet la sesangat.....)
Nama penuh : Nur Zahirah Sofiyyah bt Mohd Idris
Nama manja : zahirah pun bole sofiyyah pun bole
Tarikh lahir : 8 Jan 2009
Nama Ibu : Nor Riza Md Johan
puan penganjur nanti sila la terjah yer...

Sunday, March 21, 2010

Contest - Aksi Tepung Gomak Si manja

Nak join contest ni pulak...Aksi Tepung Gomak Si Manja anjuran Fantaghirolynn...
Kalau ada sapa-sapa nak join jugak klik kat sini

http://fantaghirolynn.blogspot.com/2010/03/fantaghirolynn-contest-aksi-tepung.html

Budak-budak memang pantang jumpa bedak kan...mesti diorang akan excited terlebih...
macam dua beradik nih..abg tepungkan adik, adik tepungkan abang... ini la hasilnye...


tapi tuk masuk kontest ni umur abg dah terlebih (dah 6 taun ini taun)..
jadi adiknyer sajalah yg masuk bertanding... ini la hasil kerja si abang...
adik pon bukan main posing bila suh tangkap gambar sbb ingat muka dia cantik...hehehe



Nama si comel ni : Nur zahirah Sofiyyah bt Mohd Idris
Tarikh lahir : 8 Jan 2009 (nak masuk 15 bulan dah)
Puan penganjur nanti sila la terjah yer... tq

Thursday, March 18, 2010

Dah penat shopping online...dah riban duit abis...nak cuba masuk contest pulak...
bukan kena keluar modal pun... cuba jer la.. belum cuba belum tau kan...
kata pujangga..."kegagalan yang sebenar adalah apabila kita berhenti mencuba..."

jadi....cuba jangan tak cuba....

bagi kengkawan yang nak join contest ni bole klik kat sini
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2010/03/sleeping-cutie-contest.html

Sleeping Cutie Contest by Mamazakwan




Salam Mamazakuan, saya pun nak join contest ni la.. tak pernah join pape contest pun sebelum ni... ni kira first time la...huhu

Ini gambar yang akan masuk pertandingan...


Nama Baby : Nur Zahirah Sofiyyah binti Mohd Idris
Tarikh Lahir : 8 Januari 2009 (1 thn 2 bln)
Emel :
dingdangyangkiut@gmail.com

Lagu dodoi anak:

*korus
Laa ila haillallah.. La ila haillallah
Laa ila haillallah.. Muhammadarrasulullah

Dodoi dodoi anakku manja
Tidurlah sayang dengan lena
Bila nanti dah dewasa
Jadilah orang yang berguna

*korus

Kelip-kelip di kayu ara
Terbang bersinar kesana kemari
Kecil-kecil ibu pelihara
Sudah besar jaga diri

*korus

Tidurlah sayang tidurlah manja...