Terima kasih sebab sudi jadi kawan ummi...

Sunday, April 18, 2010

Aksi Suami Mithali Bersama Sikecil Contest!!!



Salam,

Selalunya kontest tuk baby jer... ni contest tuk bapak dia pulak... menarik jugak kan...??

Kontest ni anjuran Blog Ummu Anis...Tarikh tutup penyertaan adalah pada 30 April 2010 ingat nak join la... sapa2 nak join jugak boleh la KLIK SINI yer...

~~~~~~~~~~~ ini penyertaan dari saya ~~~~~~~~~~~~~~~~



Nama ummi : Nor Riza Md Johan
Nama abah : Mohd Idris Osman
Nama anak : Nur Zahirah Sofiyyah
Tarikh lahir anak : 8 Januari 2009
Emel : dingdangyangkiut@gmail.com

Gambar ni ummi ambil masa abah sedang melayan Sofiyyah makan cupcake...rajin betul la abah layan si kecik ni sebab ummi pun tak sanggup nak cuci balik semua bila dah terkena cupcake.. bayangkanla.. ingat very the easy ke nak cuci balik semua tu... adoiii...!!!

tapi abah ni memang rajin melayan puteri sorang ni... lepas habis comot, abah cuci balik semua karpet dan bagi Sofiyyah mandi... memang mithali la abah ni kan....

GOOD LUCK abah..!!!

p/s: gambar ni sekadar hiasan...nak tengok x betapa comotnya sofiyyah ??


haa...comot kan...???

Don't worry, be happy....

4 comments:

  1. salam ummi sofiyyah! wah terharu la ummuanis tgk gambar nie. Hmm...mmg la mithali.. baba Anis pun rajin camtu juge. So dpt memahami dan menggambarkan kerajian Abi Sofiyyah nie. Good luck ye...

    Tak sabar nak tgk gambar Abah, Abi, Baba dan Papa yg lain hehehe

    ReplyDelete
  2. Tq UmmuAnis kerana sudi dtg menjengah...semoga ramai yg turut serta.. lagi ramai lagi menarik kan...!!

    ReplyDelete
  3. Mama Sohayl.. terima kasih kerana sudi menziarahi...salam kenal

    ReplyDelete