Terima kasih sebab sudi jadi kawan ummi...

Sunday, April 25, 2010

BABY FUNNY FACE CONTEST (BFFC) !!

Selalu masukkan Sofiyyah dalam contest, tapi kali ni nak cuba masukkan abg Sofiyyah pulak
sebab syarat umur masih layak... dan abg Sofiyyah ni memang suka buat muka lawak....

Contest kali ini anjuran Cetot Outlet.com yang bermula hari ini 26 April 2010
dan berakhir pada 7 Mei 2010

Kalau berminat nak join klik SINI

Ni gambar dia....

v

v

v

v

So funny dengan gigi depannyer yg dah rongak... hahaha... tapi masih tetap cute...

...

Nama abg Sofiyyah : Muhammad Zahin Husnain
Umur : 4 tahun 10 bulan ( sket jer lagi nak lepas syarat...hehe)
Nama Ummi : Nor Riza Md Johan
emel : dingdangyangkiut@gmail.com


Amacam...? funny tak abg Sofiyyah ni?
GOOD LUCK to U9..!!

2 comments:

  1. SALAM.. THANKS FOR JOINING BFFC.. NOR RIZA ADA TERTINGGAL SATU SYARAT , NO 3 TERTINGGAL RASANYA..CETOT CEK X ADA..

    Nanti buat no 3 ek... dah buat inform cetot ye.

    thanks

    ReplyDelete