Terima kasih sebab sudi jadi kawan ummi...

Tuesday, April 20, 2010

Baby With Bear / Ball Contest...!!



He he he...nak join kontes lagi...

Dah gilos kontes betul ummi ni....tak kira... nak jugak....

Kali ni kontes yang dianjurkan oleh Mummy_Ayu bertemakan baby dengan bear atau ball

salah satu sahaja...x boleh dua-dua dlm satu gambar sbb sat lagi tak tau nak masuk kategori mana...(kes naya !!)..tapi kalau hantar 2 penyertaan bg kategori yg berlainan boleh kan mummy ayu? Tak de syarat pun kata x boleh..hehe

Tarikh tutup penyertaan adalah pada : 30 April 2010

Kalo berminat klik kat sini yer .... CONTEST BABY WITH BEAR / BALL


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


1. Pertama sekali ummi nak masuk yang kategori Baby with Bear

Ini gambarnyer.... dia nak cuba buat muka mcm bear..hehe..


Nama anak : Nur Zahirah Sofiyyah
DOB : 8 Januari 2009


p/s: kalo juri nak ambik kira gambar dengan bear betul pon ada...ekekek..

haaaa... tengok ni, berani x sofiyyah pegang bear betul...




2. Yang kedua ummi nak masuk kategori baby with ball
ini gambarnyer.... (dua-dua masuk dlm gol..)



Nama : Nur Zahirah Sofiyyah
D.O.B : 8 Januari 2009

Gila kuasa betul ummi ni...tq mummy ayu
Good Luck yer semua...!!!

2 comments:

  1. wah...cayalh pic ngan bear betul pun ada..mummy ayu amik 2 je ye..pic ngan bear patung & ball...apa pun tq coz join & good luck!!

    ReplyDelete
  2. Ok...Tima kasih mummy ayu dtg menjengah... ingatkan dah tak sudi...ekekek..

    ReplyDelete