Terima kasih sebab sudi jadi kawan ummi...

Sunday, April 11, 2010

~ Baby's Special Pose Contest ~



Nak join tak kontes yang dianjurkan oleh Aqilah's Heaven ni..??? marilah ramai2 meriahkan contest ni... menang ke kalah belakang cerita.. janji happy...

Kalau nak, senang jer..klik kat SINI utk mendapatkan maklumat lanjut...tarikh tutup penyertaan adalah pada 25 April 2010...

Ini adalah penyertaan dari saya... terimalah pose yang paling menarik yang boleh mencairkan sesiapa yang memandang...kua kua kua...

v

v

v

v

v




Nama si comel : Nur Zahirah Sofiyyah
Tarikh lahir : 8 Jan 2009
Nama ummi : Nor Riza Md Johan
Emel : dingdangyangkiut@gmail.com

Ummi bukan nak eksploitasikan gambar "cayang ummi' ni, cuma ummi suka sgt tengok gambar ni dgn pose yang menarik dan senyuman yang menggoda...(harap2 dapatla menggoda hati tuan juri yer...hehehe...)

Sebab apa pose ini special..??
Sebab biasanya pose mesti pakai baju cantik2 kan... tapi pose ni cuma pakai towel jer....hahaha...jimat belanja... modalnyer cuma senyuman menggoda yang menampakkan 2 lesung pipitnya...(cam ummi dia jugak..)

Sofiyyah ni memang kalau lepas mandi mesti nak main2 dulu baru nak pakai baju....geram punya pasal pakaikan dia towel (gaya2 citer embun....nauzubillah..) kemudian snap gambar dia supaya nanti menjadi bahan bukti nak citer kat dia bila dah besar nanti...hahaha

p/s: Time-time ni la nak ambik gambar seksi-seksi sket...bila besar nanti dah x boleh...

1 comment:

  1. huuhuhuh.. dalam nyer lesung pipit die.. geram tgh!! :).. good luck yer..

    ReplyDelete