Terima kasih sebab sudi jadi kawan ummi...

Wednesday, April 14, 2010

EVERYTHING FOR U FROM ME 1st ANNIVESARY CONTEST



Salam semua...

Hari ni saya nak join contest dari Puan Nani-Pojan pulak....
Lama x dgr berita beliau, tup-tup buat contest... wah..!! syoknyer....

Rugi lah kalau x joint kontes ni sbb hadiah2 nyer mmg grand gitew kalau pn nani yg pilih... (saya suka citarasa beliau....x bodek yer tapi mmg betul..!!!) Saya pernah beli baju dgn beliau dan kualitinya mmg bagus...original...!! tqvm pn nani...

Jadi, tgu apa lagi... mari sama-sama join sekali.... tarikh tutup penyertaan adalah pada 15 Mei 2010 jam 11.59 waktu UK

boleh klik kat SINI untuk mendapatkan maklumat lanjut & mengetahui apa syarat-syaratnya...

yang penting kena jawab satu soalan cepu emas....

Soalannya : Apakah barang pertama yang beliau jual diblog ini?
Jawapannya : Vincent Shoes Pink Stripes

Hadiah2nyer amat menarik sekali...dari UK tu...!!!! rugi besar kalau sape x join...meh la ramai-ramai meriahkan suasana....hehehe

Tunggu apa lagi, jawapan dah saya bagi...jomla join sekali...!!

Puan Nani... ini penyertaan dari saya yer....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ditempelkan disini gambar2 sekitar majlis sambutan harijadi Zahirah Sofiyyah yang pertama...tak pernah sambut b'day lagi...ini la yg pertama sbb baru setahun...hehehe


Ini gambar kek harijadi yg diorder dari http://www.chilloutchiller.com/
(Tq As for the cute one..)


Ini gambar tukang kacaunyer.... org lain pulak yg terlebih excited.. abg dia ni mmg cenggitu...


Tuan punya badan tidak mengerti apa-apa.... jadi org lain la yang terlebih ecxited..hehehe...


Susah betul nak tangkap gambar b'day girl..terpaksa cengkam dia kuat-kuat....sbb dia pun tak sabar nak terkam lilin kat depan tu...


Akhirnye dapatlah jugak snap gambar dia.... tapi macam muka sedey jer pulak...hehehe...boleh la tu kan...

Pn Nani pilihlah mana2 gambar yang nak dimasukkan ke muka pengadilan yer...
Harap2 kali ni tuah menyebelahi kami... (amin...) (dah byk masuk contest ni, tapi x pernah menang lagi....huhu..)

GOOD LUCK semua..!!

3 comments:

  1. Salam Ummi Sofiyyah

    TQ join contest, i dah terjah! Congratz jadi 1st contestant! Dont worry present for early bird is guaranteed for you! Good Luck

    ReplyDelete
  2. quaranteed present..?? wah bestnyer....tq..tq

    ReplyDelete
  3. SALAM UMMI SOFIYYAH

    HARAP MAKLUM, SAYA AKAN EXTEND DUE DATE CONTEST UNTIL 31st MAY 2010 DISEBABKAN JURI YANG DILANTIK SEDANG BZ...BERADA DI LUAR KAWASAN SEHINGGA HUJUNG BULAN NI.

    HOPEFULLY DAPAT TUKAR TARIKH DUE DATE DALAM ENTRY MASING2

    TQVM

    ReplyDelete