Terima kasih sebab sudi jadi kawan ummi...

Thursday, April 29, 2010

Keputusan contest & giveaway yang disertai pada Mac 2010



Alhamdulillah !!! Ummi Sofiyyah dapat tempat ke3 untuk lagu dodoi dalam sleeping cutie contest yang dianjurkan oleh mamazakwan.... terima kasih banyak2 yer mamazakwan aka Nad..
lain kali buat contest sure ummi join lagi...(hahaha...sgt teruja...!!!)


kalau nak tau inilah contest pertama yang ummi masuk...tak pandai nak wat n3 lagi pun... kalau tak percaya cuba tengok url kat bawah lagu dodoi tu... (tah hape hape...kelakar jer...!! )

anyway, alhamdulillah.. cubaan pertama membuahkan hasil.. ini yang menyuntik semangat nak masuk lagi banyak contest ni... muahahaha...!!


Pada sesiapa yang nak tau update senarai pemenang2 bagi contest dan giveaway yang telah ummi join pada MAC lalu sila klik kat bawah tu yer... (yang due date sehingga 31 Mac 2010 dan dah tau keputusan)


(Sajer jer suka-suka join.. nak tambah kenalan maya....)


1. Giveaway contest birthday blok cik fa - klik SINI
2. 1st giveaway from Inspirasi Falisha - klik SINI
3. Byzura Razali's blog giveaway - klik SINI
4. Cabutan bertuah malia & hubby - klik SINI
5. Ambooyats giveaway - klik SINI
6. Contest aksi menarik sicomel bersama floater - klik SINI
7. Tecit tenit tomel my 1st giveaway - klik SINI
8. Nurell's craft 1st giveaway - klik SINI
9. Sleeping cutie contest - klik SINI


byk jugak contest yang ummi join bln mac aritu... bila dah pandai buat n3.. rasa mcm kacang jer... tak sampai 5 minit blh siap...hehehe..

ayuh...jom join kontes lagi...!!!

No comments:

Post a Comment