Terima kasih sebab sudi jadi kawan ummi...

Tuesday, April 20, 2010

Lucky Draw from ariesreeve-babykidstuff...!!!



Jom sertai Lucky Draw pulak... manalah tau ada luck..!!!


Lucky draw ni anjuran Ariesreeve Babykidstuff.blogspot sempena setahun umur blog dan juga sempena hari lahir tuan punya blog.. Happy Birthday to blog & yang empunya blog...hehehe (blog pun nak sambut birthday jugak...!!!)


Tarikh tutup penyertaan adalah pada 30 April 2010
jom la.... masih banyak masa lagi ni...ada lagi 9 hari termasuk hari ni...
Kalau nak join klik kat
SERTAI LUCKY DRAW ni...

Blog ni sebenarnya menjual barang-barang keperluan bayi (Used & New item). Segala macam keperluan bayi ada kat sini... selain tu ada jgk barang2 keperluan mommy seperti handbag, purse, watch dan lain2 lagi.... tak rugi menjenguk ke kedai ni... sila-sila kan lah lihat sendiri...
jemput datang yer... ( bagi pihak tuan kedai..hehehe..)

Selamat maju jaya tuan kedai & semoga bertuah buat semua peserta lucky draw....!!!

1 comment:

  1. salam....nnt g kat my blog ye...ada lucky draw updates....jgn lupa add link ariesreeve ngan mummyar ye...N email me which category u nk masuk...kalau u x faham apa2 g kat link ni....

    http://mummyar.blogspot.com/search/label/LUCKY%20DRAW%20UPDATES

    ReplyDelete