Terima kasih sebab sudi jadi kawan ummi...

Sunday, May 30, 2010

Kategori 3 : Ayu Idris Birthday Giveaway



Nak join giveaway dari Ayu Idris Kategori 3 ni...
Cepat..cepat...dah nak tutup kul 3 ptg ni...
kalu nak join klik sini..

...DouBle BirThDay GiveAway by LieSsa...



Uiihh last minit ummi nak join GA ni....
Tarikh tutup nyer hari ni 31 Mei 2010..

Sib baik syaratnyer mudah jer....hihi..
jom la join sekali..sempat lagi ni..

Kalau nak join klik SINI...

MY FIRST GIVEAWAY FROM IZ-ANN


Salam semua...

Pagi-pagi ummi nak join GA ni...Mood pagi...

Anjuran Iz-Ann dari h-n-i.blogspot.com
best gak kalu dpt adiah dari Cameron Highland..
Jom la.. tarikh tutup pada 6 jun 2010
kalau nak join klik sini yer ...

Thursday, May 27, 2010

GIVEAWAY MY LIFE..MY STORIES..DEMI ADAM DANIEL

Salam,
Jalan2 terjumpa GA ni.. anjran Pn Saidah dari My Life..My Stories Blog..

Fuhhh.... hadiah2nyer memang lumayan... macam kat bawah ni... so sape2 yang nak join tu cepat2 la sbb tarikh tutup penyertaan dah dekat sangat... 30 Mei 2010

Pn Saidah ni peminat barangan antik...memang banyak koleksi-koleksi antik beliau yang cantik menawan tertawan bila di pandang.... so bg sesiapa yang nak tau lebih lanjut silalah melawat ke blog beliau di http://saidahipoh.blogspot.com/

Jadi bg yg nak join GA ni cepat2 la buat n3 sbb hadiah dia memang menarik....
ni antara hadiah2nyer... best kan... rugi kalau x join...















Sape2 nak join cepat2 klik sini JOIN GIVEAWAY NI
Good Luck semua...

Wednesday, May 26, 2010

Abah & Sofiyyah menang saguhati Contest Aksi Suami Mithali dan Senyuman Paling Menawan

Salam Semua,

Alhamdulillah,
Hari ni ummi seronok sbb dapat tau menang 2 adiah..
walaupun saguhati jer tp ummi tetap seronok...
(siapa x seronok dapat adiah wehhh...!)


1. Contest Aksi Suami Mithali (klik sini utk keputusan)


2. Contest Senyuman paling menawan (klik sini utk keputusan)
Tahniah juga kepada semua pemenang lain....
Gracias...!

Giveaway by Selipar Jepun Pink



Ingat dah malas nak join GA hjg bln ni... tp tok le tahan..
GA ni simple sgt..rugi kalau x join..
hadiahnyer comei la sangat... try jer la kan...bukannnyer rugi pun....

Kalau nak try jugak klik sini Selipar Jepun Pink
Tarikh tutup pada 30 Jun 2010

Cepat yer... meh ler join sekali memeriahkan GA adik Balqys ni....

Good luck semua...!!

Tuesday, May 25, 2010

The Cutest Mama and Baby Contest

Add Image

Nak join kontest ni plak la...
Kontest anjuran MARIBELI HANDBAG..

Tarikh Tutup penyertaan adalah pada 25 Jun 2010
Kalau nak join jugak klik sini yer...

CUTEST MAMA & BABY CONTEST


Ni gambar ummi ngan Sofiyyah masa pegi PD hjg tahun lepas...
Saja bawak Sofiyyah dan abg2 pegi mandi laut.. punya la suker dia...masa ni umur Sofiyyah 10 bulan...



Nama ummi : Nor Riza Md Johan
Nama anak : Nur Zahirah Sofiyyah
Umur Anak : 1 tahun 4 bulan


Gambar kat bawah ni hanya hiasan..hehe..
nak tunjuk yg Sofiyyah tak takut air laut..
lain kali boleh bawak lagi...





Harap semua dah memenuhi syarat yer puan penganjur...

Terima kasih

Blue Van Giveaway



Jom join blue van giveaway...
syarat2 nyer simple sgt.... rugi kalau x join

kalau nak join klik sini yer ... BLUE VAN GIVEAWAY
Tarikh tutup adalah pada 5 Jun 2010

jom la sekali...

Monday, May 24, 2010

Hariz Giveaway



Mari join giveaway dari Ibu Hariz sempena umor Hariz setaun..
Tarikh Tutup pada : 29 Mei 2010

ada 10 hadiah untuk diberikan... meh ler..
Kalau nak klik sini HARIZ Giveaway

Ibu Hariz mintak letakkan gambar masa sambut birthday...
Ni gambar sofiyyah masa sambut birthday yang pertama
pada 8 Januari 2010 yang lalu..



Nama : Nur Zahirah Sofiyyah
DOB : 8 Januari 2009
Umur : 1 tahun 4 bulan

Ummi yg terlebih excited nak sambut birthday Sofiyyah
tapi ummi x la buat besar-besaran, kecik-kecik jer..
Masa nak potong kek, abang unain pulak yang lebih...hehe


Kek tu ummi oder dari http://chilloutchiller.blogspot.com/
last minit order, nasib baik sempat...alhamdulillah...

Closeup sket gambar kek..





Ni pulak hadiah pertama yang Ummi belikan untuk Sofiyyah..
Arrosa Muslimah Doll.. ni pun beli online jugak..




Closeup sket..






itu sahaja yg Ibu Hariz minta...
Harap semua dah ok...



Good luck..!!

Contest Dad's Special Moment




Jom join kontes Ieda sempena ulangtahunnya
pada penghujung April lalu..


Kontest ni bertemakan "Dad's Special Moment"
Tarikh tutup penyertaan adalah pada 30 Mei 2010


Sape2 yang belum join tu...jom la..
Klik DAD'S SPECIAL MOMENT CONTEST kalau nak join...


Sofiyyah ni memang manja ngan abah dia...
tengok la tu.. jalan ngan abah, makan ngan abah,
mandi ngan abah, naik keta ngan abah...

pendek kata semua la dengan abah dia....
maklumla anak pompuan sorang....


Inilah antara saat-saat manis Sofiyyah ngah abah
yang sempat ummi rakamkan...





Nama anak : Nur Zahirah Sofiyyah
DOB : 8 Januari 2010 (1 tahun 4 bulan)
Nama Abah : Mohd Idris


Good Luck...!!

Sunday, May 23, 2010

Cute Pink Babies Contest




Hari ni ummi nak join kontes ni pulak.. dah lama usha tp x sempat nak buat n3...

Kontes ni anjuran Pn Ana @ IbuQisQas sempena ulangtahun pertama puterinya Syarifah Nayli Qasrina pada 30Mei 2010...Happy Birthday to birthday girl..semoga ceria selalu..

Jom meriahkan suasana dengan menjoinkan diri dlm kontes ni..
tarikh tutup adalah pada 28 Mei 2010..

kalau nak join klik SINI yer..


Sofiyyah memang banyak gilos baju pink.. dari lahir sampai skrg..
rugi la kalau x join..hehe

Ini antara koleksi baju pink sofiyyah..

Nama : Nur Zahirah Sofiyyah
DOB : 8 Januari 2010
Umur : 1 tahun 4 bulan
Pesanan ummi buat Sofiyyah tersayang
"Membesarlah anakku sebagai muslimah sejati,
semoga hidupmu beroleh keberkatan dan sentiasa
berada dalam rahmah Allah"
Ummi sangat excited beraya dengan baby girl tahun ni
sampaikan abang-abang dia semua pun kena pakai pink kaler jugak...
huhu.. sian mereka.. layan jer la...



Good luck..!!

Friday, May 21, 2010

Contest "Tidur Paling Comel" by InfantiaHouse



Nak join contest ni pulak...

Anjuran InfantiaHouse Online Shop
Tarikh tutup adalah pada : 30 Mei 2010

Kalau nak join klik SINI...


Ni gambar Sofiyyah sedang tidur nyenyak dengan bantal kesayangan nyer..




Nama anak : Nur Zahirah Sofiyyah
DOB : 8 januari 2009
Umur : 1 tahun 4 bulan
Warna kegemaran : Tentula PINK kaler...! Purple pun ok...


Mudah-mudahan murah rezeki..

Giveaway From Us


Nak join giveaway ibudamia ni sempena
1st anniversary blog beliau iaitu
ibudamia.blogspot.com..tahniah yer ibudamia...
Syarat GA ni simple sangat...
kalau nak join klik IBUDAMIA ni yer...
Tarikh tutup adalah pada 23 Mei 2010...

Thursday, May 20, 2010

'lensaMama Cutest Baby in Red Contest'



Nak join kontes ni pulak... hadiah2nya ditaja oleh....

Lensa Mama

Pinky frog Shop


dan Funky Mama....

So kalau ada sape2 nak join klik sini yer
"Cutest Baby In Red"

Kena cepat yer sebab tarikh tutup dia hari ini 20 Mei 2010...kuakuakua..
ummi pun join last minit jer nih.. .mana tau kot2 ada rezeki..



Sekarang mari kita lihat gaya Sofiyyah dalam baju merah...




Nama : Nur zahirah Sofiyyah
DOB : 8 Januari 2009
emel : dingdangyangkiut@gmail.com

Haaa tu dia.. merahnyer mak ngah...

Wednesday, May 19, 2010

"Contest Kasihnya Atuk"



Nak join contest anjuran Ann dari hatiberbunga.blogspot.com ni

Temanya adalah "Contest Kasihnya Atuk"
Tarikh Tutup penyertaan adalah pada 5 jun 2010

Hadiah2 menarik untuk dimenangi...
Meh lar join ramai-ramai....
Klik SINI kalau nak join....


Ni gambar Sofiyyah bersama Atuk tersayang...

Atuk memang sayang sangat kat sofiyyah ni sebab almaklumla dia la satu-satunya cucu atuk buat masa sekarang ni..hehe

tgk gaya jari sofiyyah tu..."My atuk is no 1..!!!"



Nama anak : Nur Zahirah Sofiyyah
DOB : 8 Januari 2009
Nama Atuk : Ustaz Zakaria
Emel :
dingdangyangkiut@gmail.com

gambar ni hanya selingan... kasi tunjuk muka atuk sket..haha..




Good Luck...!!

Cute2 Collection Giveaway





Nak menang hadiah2 ni?

Jom join giveaway anjuran Cute2 Collection ni..

Mana tau bertuah nanti.....

Tarikh giveaway : 10 - 20 Mei 2010
Pemenang akan diumumkan pada 22 Mei 2010 dan
Hadiah akan di pos pada 24 Mei 2010


Klik sini kalau nak join... Cute2 Giveaway


Good Luck !!!

Tuesday, May 18, 2010

Ilhanryan Mother's Day Lucky Draw till 30th May 2010





see if u re lucky...

Tajuk Lucky Draw : Ilhanryan Mother's Day Lucky Draw
Tarikh : 7 - 30 Mei 2010

klik sini kalau nak mencuba nasib...

Lucky Draw Ilhanryan
Hadiah-hadiah menarik menanti anda.....


Sambil jalan-jalan tu singgah la Aivee Emart tengok-tengok apa yang ada...
Adus..
kalau ikutkan hati semua nak order....
tapi bajet ciputttt...
Ni antara item2 yang ummi berkenan ler sesasangat....!!

Tunggu la ummi order nanti..hehehe..

jom cuci matatgk apa yang ummi berkenan tu...

1. Laura Ashley Dress


2. Levi's Girls Jeans


3. Carter's Denim Flower Top with Belt


4. Next denim Dress 2 pcs


5. Gymboree Little Mermaid Set


Aduiii mak...Comelkan semua tu...!!
Sebenarnyer banyak lagi yang berkenan tu...
tapi inilah yang menjadi idaman hati ummi....
kalau dapat semua ni... fuhhh best giler...!!!

memang bercadang nak belikan untuk putri sorang ni...sofiyyah...