Terima kasih sebab sudi jadi kawan ummi...

Sunday, May 23, 2010

Cute Pink Babies Contest




Hari ni ummi nak join kontes ni pulak.. dah lama usha tp x sempat nak buat n3...

Kontes ni anjuran Pn Ana @ IbuQisQas sempena ulangtahun pertama puterinya Syarifah Nayli Qasrina pada 30Mei 2010...Happy Birthday to birthday girl..semoga ceria selalu..

Jom meriahkan suasana dengan menjoinkan diri dlm kontes ni..
tarikh tutup adalah pada 28 Mei 2010..

kalau nak join klik SINI yer..


Sofiyyah memang banyak gilos baju pink.. dari lahir sampai skrg..
rugi la kalau x join..hehe

Ini antara koleksi baju pink sofiyyah..

Nama : Nur Zahirah Sofiyyah
DOB : 8 Januari 2010
Umur : 1 tahun 4 bulan
Pesanan ummi buat Sofiyyah tersayang
"Membesarlah anakku sebagai muslimah sejati,
semoga hidupmu beroleh keberkatan dan sentiasa
berada dalam rahmah Allah"
Ummi sangat excited beraya dengan baby girl tahun ni
sampaikan abang-abang dia semua pun kena pakai pink kaler jugak...
huhu.. sian mereka.. layan jer la...



Good luck..!!

2 comments: