Terima kasih sebab sudi jadi kawan ummi...

Wednesday, May 12, 2010

GIVEAWAY - Besday PapaZakwan!



Rajin betul la mamazakwan ni wat giveaway...

Kali ni sempena birthday papa zakwan pulak.. rugi la kalau x join sbb syarat2nyer senang banget...!!

Tarikh tutup penyertaan adalah pada 3 Jun 2010..

So, sape2 yang teringin nak dapat hadiah dari vietnam jom la join GA ni....
5 orang yang bertuah akan dipilih dari cabutan undi...
Puh.!!! doa-doa ummi bertuah....

Tunggu apa lagi,
Kalau nak kilik SINI yer..

4 comments:

  1. salam
    kak riza, tq join lagi, heheh..rajin? takde la..saje isi masa lapang jek ni =D

    akak pun, rajin join ga..asek menang je pulak tu ;)

    kak, dh follow tiga2 blog saya ke?
    mcm lagi 2 blog takde pun nama akak..

    http://mamazakwan.blogspot.com
    http://papamamazakwan.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. ok akak dah follow.. sorry byk sgt blog, tak perasan..hihi

    ReplyDelete
  3. uikhhh mesti join nie. mana tau boleh dpt hadiah besar =)
    ~ ANaSTaSyeA: DiSebALik KaNtA CokLaT ~

    ReplyDelete