Terima kasih sebab sudi jadi kawan ummi...

Tuesday, May 18, 2010

~~ mamaeja & JJC 1st Giveaway : Cutest Baby With Hat Contest ~~





Jom join contest anjuran Mamaeja pulak..
Cutest Baby with Hat Contest
Kalau nak join klik jer kat atas tu...

Tarikh tutup penyertaan adalah pada 17 Jun 2010

Contest ni Mamaeja anjurkan sempena birthday Mamaeja, Mother's Day dan pembukaan blog baru Mamaeja iaitu http://jarumjahit.blogspot.com/ ...uihhh nama blognya pun telah menggambarkan apa yang ada dalam blog itu kan....!!! Memaparkan koleksi-koleksi anggun untuk little gurl... kalau tak percaya cuba la masuk tengok...

Suka dia punya design blog yang simple dengan gabungan warna yang menarik dan bunga awanlarat kat tepi tu.... pendek kata keseluruhannya simple tapi menarik... tahniah Mamaeja...



Untuk contest ni ummi nak masukkan gambar sofiyyah yang ini....



Nama : Nur Zahirah Sofiyyah
DOB : 8 Jan 2009
Umur : 1 tahun 4 bulan
Nama ummi : Nor Riza Md Johan
emel : dingdangyangkiut@gmail.com

Masa ni Sofiyyah tengah menggayakan baju buah tembikai yang dihadiahkan oleh mak sedara sofiyyah (kakak ummi laa...) yang baru balik dari Jordan... Baju ni Mak Ngah beli kat Jordan tau... tu yang Sofiyyah suka sangat-sangat tu....hehehe


Mari la join ramai-ramai...

2 comments: