Terima kasih sebab sudi jadi kawan ummi...

Wednesday, May 5, 2010

WAWA 5TH BESDAY GIVEAWAY-SENYUMAN PALING MENAWAN



Nak join Giveaway ni?
Klik la kat sini
WAWA 5th BESDAY GIVEAWAY

Jenguk la sendiri syarat-syaratnyer kat situ yer... mak tak kose nak tulih panjang2 kat sini ..hehehe

Giveaway ni anjuran Tie dari blok Aku & familyku....
Tarik tutup penyertaan adalah pada 22 Mei 2010 jam 11.59 minit malam....

Hadiah2 nyer cukup lumayan.... layan...

Syaratnya kata tak kisah berapa anak yang nak dimasukkan... lagi ramai lagi bagus...weee... anak ummi ada 4 org jadi ummi nak masukkan semua sekali... hahaha...gila kose betul..!!

tapi tak bole sebab syarat umur mesti 6 taun ke bawah jer... huhu...
so 2 orang jer la yang masuk...

ini gambarnyer...




Nama : Muhammad Zahin Husnain
Umur : 5 tahun 6 bulan


Gambar ni memaparkan senyuman u9 yang paling menawan n gojes sebab masa ni gigi depan dia ada lagi... sekarang dah rongak....kikikik... lagipun masa ni dia pakai jubah nak pegi solat kat surau.. tu yang senyum menawan sebab senyuman orang beriman...ekekek....




Ni pulak gambar adik dia...




Nama : Nur Zahirah Sofiyyah
Umur : 1 tahun 3 bulan


Sofiyyah banyak gambar senyum tapi ummi rasa yang ni la yang paling menawan yang dapat ummi rakamkan sebab nampak dia punya lesung batu.. ehhh lesung pipit kat pipi tu... lagipun dia baru lepas mandi dan semestinya senyumannya pun segar bugar....



Harap-harap tuan juri tertawan yer...

Terima kasih

3 comments:

  1. Ummi thanks sudi joint kontes ni...terkesima juri tengok hero berkopiah senyum haha..

    ReplyDelete
  2. wah... cepatnye dtg menjengah...
    terima kasih sbb sudi dtg...

    p/s: dah puji ni ada can la nak menang...hehehe

    ReplyDelete
  3. salam ziarah...blogwalking sambil tgk pic...good luck!

    ReplyDelete