Terima kasih sebab sudi jadi kawan ummi...

Tuesday, June 15, 2010

"Baby and Me Giveaway"

Baby & Me


Jom join Giveaway ni.. tarikh tutup adalah pada 14 Julai 2010

senang sesangat syarat2nyer.. kalau nak klik SINI yer..

Good Luck all..!

6 comments:

  1. yeah...good luck & all the best!!

    ReplyDelete
  2. Tq Nia & Mama zharfan...same goes to u..

    ReplyDelete
  3. gudluck ye ummi sofiyyah..

    hm, nak crite psal widdget baru yg leh tambah traffic tu yerk..
    ms ummi daftar kat bwah widget tu kat NAMA* ltak aper yerk? dia akan kuar nama yg kita letak kat ctu..try ingat balik ms daftar tu..

    nak copy n3 tu cam biase gak.. highlight n3 tu, pastu TEKAN CTRL + C (copy) pastu pi kat kita nyer new post area n TEKAN CTRL + V (paste).
    kalu ader box yg tanyer samada kita nak access @ x clipboard tu.. klik ALLOW ACCESS.. n it done.

    k, try yerk..

    ReplyDelete
  4. alamak.. iyer ker?? jadik cenggitu ker??
    hm, kalu daftar balik camner?? ok x?


    erm, yg copy tur.. ms masz wat memula pon cenggitu jgk.. kn wat byk kali bru blh coz kn ALLOW ACCESS yg mcm masz bgtau sblum nie..

    cb lak kalu wat COPY kat MSWord dulu n pastu PASTE kat new post..

    kalu x bleh jugak... hurm.. nmpaknyer kn berguru ngan yg lbih ariff lagik la, @ try bukak TUTOR/FAQ kat shoutbox tu n ikut arahan yerk..

    sorry yerk x dpt mmbantu..

    ReplyDelete
  5. hi ummi..tima kasih ye sbb sudi undi sara mama ;-) undian anda amatlah mama hargai

    ReplyDelete