Terima kasih sebab sudi jadi kawan ummi...

Thursday, June 24, 2010

Firdani Online Shop Giveaway



Ada giveaway baru la..
ni dari FOS (FIRDANI ONLINE SHOP)...

Jom la join ramai2.. hadiahnyer lumayan..RM60 setiap seorang utk 3 org yg bertuah... (huhu..sungguh lumayan...! doa2 semoga ummi bertuah la hendaknyer...amin..hihik.)

senang jer...kalau nak join klik SINI...
tarikh tutup pada 8 julai 2010

Nak kena bagi pendapat sket tentang design & barang2 yg dijual di FOS...

Dari segi design, pada pendapat ummi dah ok dah...simple dan tak semak mata memandang... cuma kalau boleh tambahkan shoutbox kat tepi tu supaya kengkawan senang nak tinggalkan jejak..juga masukkan label pada entry supaya senang nak pilih kategori mana...idea information corner tu amat bagus sbb senang nak tau apa yg latest news or promo....

Dari segi barangan yang dijual pula, ummi memang penggemar koleksi baju2 muslimah...comel-comel dan harga pun nampak ok...tambah lagi koleksi-koleksi muslimah untuk pilihan muslimah kini....beg2 tu sungguh cute tapi harga ummi tak pandai komen sbb ummi tak pernah beli beg macam ni... dah tue.. tak seswai pulak rasenyer...

Setakat itu ajelah komen ummi yer.. semoga berjaya...!!

No comments:

Post a Comment