Terima kasih sebab sudi jadi kawan ummi...

Friday, July 23, 2010

Ayu Little Cottage Giveaway



Hadiah2 yang cukup menarik....
esp quilt bag tu...memangla menjadi pujaan hati ku..

kalau nak jugak hadiah mcm kat atas tu, jom join giveaway dari ayu little cottage ni
tarikh tutup adalah pada 20 Ogos 2010
kalau nak join klik SINI...

Syarat2 nyer..

1. ~ LINK kan ler http://ayulittlecottage.blogspot.com/ di blog anda...

2. ~ Pastu..TAG kengkawan untuk join GA ini...the more..the merrier!!
(klu boleh tempeklah GA nih kat blog memasing...bru leh ramai yg join..)

3. ~ Pastu...Leave a comment in this n3... dan

Jawab soalan nih dalam comment anda :
Jika anda mendapat quilt bag ini nanti, apa yang anda akan masukkan kedalam beg tersebut dan kemanakah anda akan bawanya?
(what kind of question???)

ha tu jer syarat2nyer...mudah kan...jom la join...

ummi nak tag:
1. Sis nuni
2. Mama zakwan
3. Mama sara
4. Adyshariz dan
5. maszmadi

terima kasih..

No comments:

Post a Comment