Terima kasih sebab sudi jadi kawan ummi...

Friday, July 16, 2010

Cabutan Bertuah Mama Syafi



Nak join Cabutan Bertuah Mama Syafi ni pulak...
Hadiah akan disponsor oleh Butik Babykidmatters, sebuah butik yang menjual pakaian baby n kanak2.. sgt menarik n comel2 barangan kt blog tu tau. kalau nak tau lebih lanjut silakan ke blog Babykidmatters..
tadi ummi pegi jenjalan kat situ dah terbekenan la pulak dgn Zara top ni...
comel kan...!
byk lagi baju2 yg comel kat situ..jom la beli tuk raya yg bakal menjelma tak lama lagi...hehe
Jom la kawan2 join sekali....syarat2nyer mudah sangat
Kalau nak join klik sini CABUTAN BERTUAH MAMA SYAFI
Tarikh tutup adalah pada 20 julai jam 11.59 malam
Semoga berjaya..!


2 comments:

  1. kak meriahnya tetiba rasa sibuk betul menjoin contest ni...

    ReplyDelete
  2. hehe..sila..sila...silalah menjoinkan diri..akak terasa mcm penyakit "M" dah dtg la..hehe

    ReplyDelete