Terima kasih sebab sudi jadi kawan ummi...

Tuesday, July 20, 2010

'lensaMama Melts My Heart Away'



Nak join kontes ni jap... last minit dah ni..
hadiah2nya ditaja oleh....

Lensa Mama

Pinky frog Shop


dan Funky Mama....

So kalau ada sape2 nak join klik sini yer
"Melt My Heart Away"

Kena cepat yer sebab tarikh tutup dia hari ini 20 Julai 2010...kuakuakua..
ummi pun join last minit jer nih.. .tahler masih diterima ke tidak...
Ni la antara gambar2 sofiyyah yang buat hati ummi cair...
Yang ni sbb dia tengah senyum gaya2 nakal dan nampak gigi 'rock kapak' dia tu...
yang ni pulak sebab dia tengah tersenyum manizzz la kununnyer....
yang ni sbb gaya ala2 model gitu....
yang ni pulak sbb molotnyer itu...
dan last but not lease yg ini sebab sebijik muke ummi masa kecik2 dulu....
Nama : Nur Zahirah Sofiyyah
DOB : 8 Januari 2009
Umur : 1 tahun 6 bulan

No comments:

Post a Comment