Terima kasih sebab sudi jadi kawan ummi...

Thursday, July 22, 2010

Whitey Mommy Giveaway



Nak join Giveaway ni bcoz nak kan watermark custom-made dari air tangan Whitey Mommy yang comel itew memandangkan blog ummi ni x der watermark lagi...huhu...sian kan...

kawan2 lain x yah la join sebab nanti kalau ramai yg join, tak der can la ummi nak menang...
tapi kalau degil nak join jugak klik jer kat SINI....(sape yg klik mmg ler degil nak kene cubit ni...)

Tarikh tutup pada ..???.... tak dimaklumkan...akan ditentukan kemudian...hehe
(baek masuk cepat2...kang tiba2 tutup kan naye...)


Ok ni gambar sofiyyah dengan muka yang paling gembira sebab seme juri nak bagi watermark tu kat ummi....yeehaa...!!



ok la good luck yer ummi...! ( tak mo ucap kat org laen sbb ummi nak hadiah tu...!!wakaka)

Tapi nak kena tag 3 kawan jugak sbb nanti disqualified pulak...
Ummi nak tag sis nuni, mamazakwan & mamasara


3 comments:

  1. terima kasih ya ummi sudi join give away saya... ada lesung pipit la dia... gud luck ya...=)

    ReplyDelete
  2. Mommy pinky n Whitey Mommy, tq so much dear!

    ReplyDelete