Terima kasih sebab sudi jadi kawan ummi...

Sunday, August 1, 2010

Pindah...Mintak maaf....

Assalamualaikum kawan2 ummi seme....

Pepagi senin ni ummi nak mintak maaf banyak2 kat kawan2 seme sebab kebelakangan ini ummi tak sempat nak blogwalking rumah kawan2...dan tak sempat nak menjoin kontes montes..
sebabnya ummi sibuk amat...nak pindah rumah...quaters sebenarnyer..nak kejar pindah sebelum puasa ni..mana nak kemas barang2 lagi, nak basuh rumah baru lagi...dan macam2 lagi...semua ummi kena buat sorang2 sbb abah pon amat bizi dengan urusan dia...dengan si kecik kenit tu lagi...kita mengemas, dia pon *mengemas* jugak...
Kat ofis pun time2 ni la nak bizi...nak cuti pon tok leh...adusss...pening2.....ingat minggu ni nak cuti tapi baru je dapat tau Rabu, Khamis, Jumaat ada meeting & seminar yg ummi kena hadir... so maknanya esok je la ummi dpt cuti sehari....huhu.. mana sempat nak kemas rumah yg dah dihuni hampir 10 tahun itu...
Weken aritu sempat pegi cuci rumah baru...lupa nak ambik gambar cuci rumah tp sempat snap beberapa keping gambar sikecik tu...
feberet dia ni..main suis...
posing jap kat ruang tamu yg masih kosong...

Ni dgn sepupu dia...Adam
(kebetulan adik ummi datang, saje singgah, bukan nak tolong...huhu..)

byk2 ruang, ini jugak yg ummi ambik gambar sebab suka sangat semua bilik air ada cermin..

dan ini part yang paling best..almari baju dia...puas hati nak gantung baju2 ummi yg tidak akan penuh almari itu...(sebab baju ummi tak banyak...)

kepenatan sampai tertidor dia...sian..lupa bawak bantal, lapik ngan baju jer...
So, harap2 kawan2 seme faham la yer kenapa ummi senyap jer...


6 comments:

  1. salam...kak sempat nak buat majlis sambut puasa pot luck kat umah akak ni?? hehehehe...

    ReplyDelete
  2. hehe nuni, sempat ke, hjg mgu baru nak angkut barang..rabu dah nak pose...tgu raye jer la...

    ReplyDelete
  3. ok..faham ummi..slamat mengemas ye..kalau dekkat leh tolong..

    ReplyDelete
  4. bestnya pindah rumah..cantik rumah baru ummi :)

    p/s: haisyh, nape faveret main suis tu..bahaya sayang oii.. huhuh~

    ReplyDelete
  5. ummi, dapat umah teres ke? presint bape?

    ReplyDelete
  6. Aisha@time kasih...ada niat nak tlg pon dah kira tlg la tu...hehe

    Mommy Pinky@hehe..tu la..tp dia mmg suke main kat situ...nak kene beli cover...nanti raya jemput la dtg rumah yer....

    Mamalyna@Presint 11..nnt jemput la dtg raya..

    ReplyDelete