Terima kasih sebab sudi jadi kawan ummi...

Sunday, December 26, 2010

"Baby In Black @ White Contest by Mama_Balqis"




Ok, ummi nak join kontes ni pulak sbb syarat2 dia sama jer mcm kontes birthday oleh mama balqis tadi tu...
Contest ni dianjurkan sempena menyambut birthday baby girlnya DAMIA NURIN BALQIS yang ke-3...jadi, sedikit ucapan buat Balqis yang comel....terimalah 3 rangkap pantun dari aunty ya... (pantun pun sama yer...hehe)

Birthday Party disambut meriah,
Dapat hadiah beraga-raga,
Satu sudah, dua pun sudah,
Sekarang sudah masuk tiga....

Dapat hadiah beraga-raga,
Birthday party disambut meriah,
Wahai Balqis yang comel bergaya,
Semoga menjadi anak yang solehah....

Cantik sungguh paras rupa,
Cantik lagi budi bahasanya,
Jasa ibu jangan dilupa,
Moga menjadi orang yang berguna....

(hehe...sorry la, aunty x pandai sgt nak berpantun ni...)



kalau ada sapa2 nak bagi ucapan kat Balqis dan join kontes ni klik jer kat SINI dan syarat2nya mcm kat bawah ni...

1. Wajib menjadi Follower blog berkenaan
http://damiaqish.blogspot.com/
http://babyibu.blogspot.com/
http://hasya-hana-hadif.blogspot.com/
http://jaijina.blogspot.com/
http://alyaonlineshoppe.blogspot.com/
http://jemariart.blogspot.com/
http://bawakupulang.blogspot.com/
http://syilasyira.blogspot.com/
http://biqclozet.blogspot.com/
(ok semua done!)

2. Add Blog http://damiaqish.blogspot.com/ dalam bloglist anda (done!)

3. Dalam Entry WAJIB upload banner contest & kat SIDEBAR serta pastikan ianya di link semula ke entry contest (no link back will be disqualified) (done!)

4. Wajib Mention Nama2 PENAJA Contest dan pastikan ianya di link semula ke blog penaja berkenaan (done!)

5. Terbuka kepada SEMUA yang mempunyai blog & anak yang berumur dari 1 bulan sehingga 4 tahun
(kanak2 yang lahir dari tahun 2006 ke atas)contest bermula dari
9hb November 2010 sehingga 31 Disember 2010. (ok, layak!)

6. Hanya tajuk dibawah je yang diterima
"Baby In Black @ White Contest by Mama_Balqis" (done!)

7. Upload hanya SEKEPING gambar anak anda berbaju warna HITAM ATAU PUTIH
(salah satu je), boleh hantar 2 & 3 kali penyertaan(kalo anak ada lebih dari satu) & sila pastikan gambar jelas & senang untuk di copy paste & gambo tidak boleh di edit & studio photoshoot
(done!)

8. Sila buat sedikit UCAPAN untuk Birthday Girl Mama "Damia Nurin Balqis" dan dalam entry WAJIB mention Contest dianjurkan Sempena Birthday Balqis Yang ke 3 tahun (done!)

sila nyatakan sekali:
Nama Anak,Umur & Tarikh Lahir Anak (done!)

9. Bila dah siap, tinggalkan komen di entri ni (done!)


Ni gambar baby in white tu yer...
(fuiyooo...semua putih dari kepala sampai la ke kaki...!!)



Nama anak : Nur Zahirah Sofiyyah
Tarikh lahir : 8 Januari 2009
Umur : (1 tahun 11 bulan)


Semoga Berjaya...!

1 comment: