Terima kasih sebab sudi jadi kawan ummi...

Sunday, December 26, 2010

"Birthday Contest By Mama_Balqis"



Hujung2 taun ni kureng bz sket... so sempat la ummi nak join kontes mama balqis ni...
sbb syarat2nya berpoloh jugok la nak memenuhinya.... x pe...usaha tangga kejayaan....hehe..


Contest ni dianjurkan sempena menyambut birthday baby girlnya DAMIA NURIN BALQIS yang ke-3...jadi, sedikit ucapan buat Balqis yang comel....terimalah 3 rangkap pantun dari aunty ya...

Birthday Party disambut meriah,
Dapat hadiah beraga-raga,
Satu sudah, dua pun sudah,
Sekarang sudah masuk tiga....

Dapat hadiah beraga-raga,
Birthday party disambut meriah,
Wahai Balqis yang comel bergaya,
Semoga menjadi anak yang solehah....

Cantik sungguh paras rupa,
Cantik lagi budi bahasanya,
Jasa ibu jangan dilupa,
Moga menjadi orang yang berguna....

(hehe...sorry la, aunty x pandai sgt nak berpantun ni...)



kalau ada sapa2 nak bagi ucapan kat Balqis dan join kontes ni klik jer kat SINI dan syarat2nya mcm kat bawah ni...

1. Wajib menjadi Follower blog berkenaan
http://damiaqish.blogspot.com/
http://babyibu.blogspot.com/
http://hasya-hana-hadif.blogspot.com/
http://jaijina.blogspot.com/
http://alyaonlineshoppe.blogspot.com/
http://jemariart.blogspot.com/
http://bawakupulang.blogspot.com/
http://syilasyira.blogspot.com/
http://biqclozet.blogspot.com/
(ok semua done!)

2. Add Blog http://damiaqish.blogspot.com/ dalam bloglist anda (done!)

3. Dalam Entry WAJIB upload banner contest & kat SIDEBAR serta pastikan ianya di link semula ke entry contest (no link back will be disqualified) (done!)

4. Wajib Mention Nama2 PENAJA Contest dan pastikan ianya di link semula ke blog penaja berkenaan (done!)

5. Terbuka kepada SEMUA yang mempunyai blog & anak yang berumur dari 1 bulan sehingga 4 tahun
(kanak2 yang lahir dari tahun 2006 ke atas)contest bermula dari
9hb November 2010 sehingga 31 Disember 2010. (ok, layak!)

6. Hanya tajuk dibawah je yang diterima
"Birthday Contest By Mama_Balqis" (done!)

7. Upload hanya SEKEPING gambar anak anda bertemakan Birthday Party nya yang LATEST, boleh hantar 2 & 3 kali penyertaan(kalo anak ada lebih dari satu) & sila pastikan gambar jelas & senang untuk di copy paste & gambo tidak boleh di edit & studio photoshoot (done!)

8. Contest ada 2 kategori iaitu:

A ~ Birthday Girl @ Boy perseorangan @ ngan adeq beradeq (kalo sambut bersama tapi hadiah untuk sorang je )

B ~ Birthday Girl @ Boy With MOM @ DADDY
(tapi hadiah untuk Mom jugak k)
(Ummi join kategori B)

contoh mcm banner kat atas k...sorang blogger leh join 1 kategori je k Gambo WAJIB Nampak KEK (ok, ada kek!)

9. Sila buat sedikit UCAPAN untuk Birthday Girl Mama "Damia Nurin Balqis" dan dalam entry WAJIB mention Contest dianjurkan Sempena Birthday Balqis Yang ke 3 tahun (done!)

sila nyatakan sekali:
Nama Anak,Umur & Tarikh Lahir Anak (done!)

10. Bila dah siap, tinggalkan komen di entri ni (done!)



Ok, ummi join yang kategori B ~ Birthday Girl @ Boy With MOM @ DADDY
ni gambar birthday girl ngan ummi dia... taraaaa...

(p/s: serius...baru hari ni ummi terperasan yang tema baju ummi sama la dengan kek tu...pink n cokelat!!!)
(sila abaikan gambar abang dia yg terover tu yer...)



Nama anak : Nur Zahirah Sofiyyah
Tarikh lahir : 8 Januari 2009
Umur : (1 tahun 11 bulan)



fuhhh....!!! kalu x berpoloh sajo jo la....


Semoga Berjaya...!

1 comment: