Terima kasih sebab sudi jadi kawan ummi...

Tuesday, December 28, 2010

Contest Foto Kiut


Memang tak sah la kalau ummi yang berketurunan kiut miut ni x masuk kontest ni...hehe.. (perasan...!)

Syarat2nya pun bukan susah sgt.. (sedang yg lagi susah pun blh kan...!!)

Syarat-syarat penyertaan adalah spt di bawah:

1.Mesti la ade blog sendiri. (ok!)
2.Follow blog Ka-Ching Preloved & Lipat's Bundle. (ok!)
3.Letak banner kat side bar dgn kat entri dan linkkan terus ke contest ni. (ok!)
4.Buat entri simple tentang contest ni dan upload gambar yg PALING KIUT yg korang ade. Tak kesah la gambar adik ke, jiran ke, mak korang ke, ramai-ramai ke, diri sendiri ke...asalkan yg KIUT MIUT ^_^ (ok!)
5.Sape-sape pun boleh join.. Lelaki/Perempuan. (ok!)
6.TIADA had umur ^_^ (ok!)
7.Tinggalkan link kat comment tau! (ok!)

Pemenang akan dinilai berdasarkan gambar yang PALING KIUT
Tarikh Tutup Penyertaan Pada
31hb Januari 2011

JOM LA JOIN RAMAI-RAMAI... kalau nak join klik jer kat SINI

Ni gambar Sofiyyah yang paling kiut itu...
100% CUTE (guaranted)



Nama : Nur Zahirah Sofiyyah
DOB : 8 Januari 2009
Umur : 1 tahun 11 bulan

emel ummi : dingdangyangkiut@gmail.com ( haa...kan dah kata..semuanya kiut..!!)


OK... Semoga berjaya...!

2 comments:

  1. salam jemput ke blog ade contest tuk anak2.. esok mula (10/01/11)

    ReplyDelete
  2. salam.. jemput join contest saya

    http://dayasarmila.blogspot.com/2011/01/contest-when-raining-day.html

    ReplyDelete