Terima kasih sebab sudi jadi kawan ummi...

Wednesday, December 29, 2010

CUTE BABY 2011 BY MAMARIFqy !!




Kan ummi dah cakap..ummi alergik kalau ada perkataan kiut miut ni..
Konfem kena join gak la....hehe
Sapa2 nak join klik jer kat banner tu...

Kontes ni anjuran MamaRifqy Sempena NEW YEAR,
sempena BESDAY IQY & BesdaY MAMA !
3 in ONE !!

Dan penaja-penaja yang baik hati itu adalah:

http://naniedean.blogspot.com/
http://yantimatisa.blogspot.com/
http://dhiyakhairina.blogspot.com/
http://violetgloves.blogspot.com/
http://hafizahismail.blogspot.com/

JOm tengok Terma dan syarat !

1. Buat 1 entry yang bertajuk CUTE BABY 2011 BY MAMARIFqy !! (done!)
2. Letak Banner pada entry dan pada Sidebar dan link pada entry INI. (done!)
3. FOllow this blog, and my personal blog (done!)
4. Our sponsor !! WAJIB follow gak tauuuu !! (ok, semua dah follow!)

http://naniedean.blogspot.com/
http://yantimatisa.blogspot.com
http://dhiyakhairina.blogspot.com
http://violetgloves.blogspot.com/
http://hafizahismail.blogspot.com/

5. Wajib mention nama PENAJA dan link balik ke blog berkenaan (done!)
6. Upload HANYA 1 keping gambar anak SAHAJA.. (done!)
gambar anak yang cute miut/comel dimata anda.kalau xde anak,anak sedara pon boleh.
Yang Layak hanya bb yang berumur 0-4 years ONLY !!!
(kalau ade > dr 1 anak,,leh masukkan terus dlm 1 entry..Mudah kan??)
*sertakan Nama dan umor anak*
7. Da siap..tinggalkan comment anda pada entry ini (done!)

TARIKH TUTUP CONTEST INI.. PADA 25 JANUARI 2011

Ini dia gambar cutie Sofiyyah dengan baju
100% Cute (guaranteed) nya iteww...!!



Nama : Nur Zahirah Sofiyyah
DOB : 8 Jan 2009
Umur 1 tahun 11 bulan

1 comment:

  1. Salam Mommy,
    Nak invite Mommy untuk join contest dan menang cute slogan tees for your kids sempena pelancaran blog kami!
    Thanks ya.
    mykedaibaby.blogspot.com

    ReplyDelete