Terima kasih sebab sudi jadi kawan ummi...

Wednesday, December 1, 2010

Lama sudah...



lame bebenor ummi tak mengupdate blog ummi ni....(maksudnya tak join contest le tu....sbb blog ni ummi buat pun sbb nak join contest montest tuk cik sofiyyah tu jer...sekali sekale ade ler ummi selit ngan cerite ceriti bila tgh qhajin....)

Ummi ni bab nak menulih mmg liat sikit....bukan x der cerite menariks tapi teman mmg maleh nak mengarang.....(padehe mase sekolah dulu teman penah jadi juara mengarang seluruh negeri perok..!!! Jgn tak caye...mmg betui...kui..kui...)

Tapi, baru2 ni, ummi dapat pengalaman yang ummi rase amat menarik....mcm "mimpi jadi nyata" bak kata org putih "dream comes true" ler...hehe.... so, ummi rase mcm nak abadikan citer tu dalam blog ni, sbb kalau tak pengalaman tu lama2 lenyap macam tu jer...

So, lepaih ni kalau ada yang nak termuntah baca catatan diary ummi selama 18 hari tu..mintak maap la yer....catatan ni purposely mmg untuk kenangan peribadi ummi....ummi pun tak tau ummi dapat catatkan semua sampai habis atau tidak...jangan "hot-hot chicken shit" sudah...

Ummi rasa nak bagi tajuk catatan ummi tu nanti "MY DREAM COMES TRUE" ok tak?

ok, baru start nak menulih ni tak blh pjg2 sgt, sat g rasa tension pulak sbb dok memerah otak....ummi nak g buat keje dulu...ptg2 sat g baru sambung balik...!!

1 comment:

  1. patut pun banyak contest..
    moga suksess dgn contest yg disertai dan dianjurkan...

    ReplyDelete