Terima kasih sebab sudi jadi kawan ummi...

Wednesday, December 29, 2010

Shaz Clozet Giveaway



Jom reramai join GA ni...simple jer....
Tarikh Tutup pada : 15 Jan 2011

Kalau nak join klik jer kat banner atau kat SINI pon boleh..


Sebenarnya ummi tgh google-google carik baju style kimono tuk sofiyyah,
sbb aritu g Jepun x sempat plus x mampu nak beli baju style kimono kat dia...
alih2 terjumpa baju camni jual kat blog SHA ni... mcm menarik jer.. x tanya lagi
ada stok ke tak...harap2 ada la lagi.....



comel jer kan baju ni....tp kalau nak beli elok beli pada 11 hb setiap bulan
coz akan dapat disc 11.5% disitu sbb permata hati tuan kedai



Cute Lil Zafar ni dilahirkan pada 11 Mei 2010... bestkan dpt disc..
lagi satu ummi dah terbekenan la pulak kat skirt ni....



mesti comel si sofiyyah pakai...ermm dah melalut la pulak...!

So, marilah kita ramai2 join GA ni....

Ummi nak tag
1. SIS NUNI,
2. MAMALYNA dan
3. MAMA ZAQWAN

Good Luck semua..!!

2 comments:

  1. Salam Ummi..TQ for the nice entry :)

    fyi, both items still available..ony few pcs left

    ReplyDelete