Terima kasih sebab sudi jadi kawan ummi...

Thursday, December 2, 2010

“SHOW YOUR TEETH BABY!” CONTEST 2010!



Beri laluan jap kat contest ni yer...dah nak due pun...12.00 mlm ni
sapa2 nak join sempat lagi ni....


Penganjur : harlindahalim (richmomdiary) -mmg rich pun sbb hadiah dia lumayan gilos tu...
Tarikh tutup : 3 Disember 2010, Jumaat,12.00 tengah malam (sib baik ummi sempat menjoinkan diri di saat2 akhir ni...)

Hadiah-hadiah Menarik Yang Menanti Anda:

First (1st) Prize
Pakaian Bayi/Kanak-kanak (worth RM150)

Second (2nd) Prize
Pakaian Bayi/Kanak-kanak (worth RM100)

Third (3rd) Prize
Tote Bag (worth RM50)

LUMAYAN KAN...!!!

JOM JOIN THE CONTEST KAWAN-KAWAN! =)



Kalau nak join klik jer SINI...





So, ni gambar Sofiyyah yang menunjukkan gigi kapaknya yang baru keluar...
masa ni umur Sofiyyah 10 bulan....







Nama : Nur Zahirah Sofiyyah binti Mohd Idris

D.O.B : 8 Januari 2010 (1 tahun 11 bulan)

Hobby : Azan & berjoget (sebab selalu dengar abg dia dok azan)

Berapa batang giginye yang dah ada sekarang..jangan lupe kire betul-betul ye! =)
- gigi yang ada sekarang dah 16 batang....(gambar gigi terbaru belum sempat ambik lagi..hehe)






So, harap richmomdiary boleh terima penyertaan Sofiyyah di saat akhir ni yer...Tq




Good Luck Sofiyyah...!!!

No comments:

Post a Comment