Terima kasih sebab sudi jadi kawan ummi...

Monday, January 17, 2011

Dapat Ice Cream Vanilla dari Shaz Clozet..!

Alhamdulillah...kemenangan pertama tahun ini...hehe..
Orang lain dah berpuluh-puluh, ummi baru satu....

alhamdulillah rezeki...ummi bukannya sempat + rajin sangat
nak join contest byk2 pun...kalau rajin + ada mood baru ummi
join....jd mcm mn nak menanng banyak2...
(alasan...kalau join banyak pun belum tentu menang banyak...hehe)

Ni la ice cream tu.... cute & comel sangat kan..!

v
v
v



ummi menang ice cream ni dalam contest yg Sha anjurkan
baru2 ni....
untuk keputusan penuh contest blh klik SINI...


pastu ummi ada order kimono ni utk Sofiyyah, comel kan...
(ummi ambik gambar ni dr http://littlebumbletots.blogspot.com/)







kalau ada sapa yg berminat leh g beli ngan Sha...
tak sabar nak tunggu sampai.....!!

1 comment:

  1. k.riza kan suka shopping online. Bole sy dapatkan tips2 kedai mana yg best & bkualiti.hee
    bila nkbuat entry trip to japan. nak bc versi akak pulak

    ReplyDelete