Terima kasih sebab sudi jadi kawan ummi...

Tuesday, January 4, 2011

P.I.Z.Z.A


Nana buat GA sempena beliau dah banyak menang GA tahun baru ni..hehe

Jom la join...syarat2 mudah:

1. kena follow ke??terpulang..tiada paksaan (dah follow)
2. buat simple entry tajuk P.I.Z.Z.A (dah)
3. letak gambar pizza tu dalam entry korang & link back (dah)
4. kalau nak join kena makesure tempat korang tu ada la DOMINO'S yea..kalau xde camne nk makan pizza ni? (ada)
5. tarikh tutup 11 Januari 2011 ( seminggu je) (ok)
6. hantar kan link penyertaan korang dalam dalam entry ni (dah)
7. pemenang berdasarkan lucky draw, maybe damia yg akn buat cabutan (ok)

Tunggu apa lagi...pizza free tu...
kalau nak join klik SINI..

Good Luck..!

No comments:

Post a Comment