Terima kasih sebab sudi jadi kawan ummi...

Monday, February 7, 2011

Blog Mejar (Dr) Faiz Khaleed..Angkasawan Malaysia

Assalamualaikum,

Hari ni keboringan melanda...x der mud nak buat apa pon, baik join kontes montes maupun menghapdet blog (penah ke hapdet..?? hehe..)

Tp tadi jenjalan tanpa arah tujuan, terjumpa blog anastasyea ni yang bagitau Mejar Faiz ada buat blog...baru lagi...blum launch pon....apa lagi, ummi pun terus terjah..... besh la bacer blog dia...maklumla, pengalaman dia banyak kan...lain dari kite2 nih...tapi x banyak citer pon lagi....kalau saper2 nak terjah sila la ke Blog Mejar Faiz yer...(x salah ke promote kat sini yer..?? x kut kan...)

Ummi ni mmg admire ngan Mejar Faiz sbb nampak dari segi perwatakan dia cukup humble sekali yer murid2...ada member dulu keje kat ANGKASA (National Space Agency @ Agensi Angkasa Negara, Malaysia @ ANGKASA) bukan angkasa yg buat potongan gaji tu yer...dia pun cakap Mejar Faiz ni baeeekkkk...tak sombong...dalam kata lain humble la tu...x meninggi diri....

Ummi pun rasa betul apa dia cakap sbb penah sekali bawak budak2 pegi jenjalan kat Planeterium Negara, terserempak ngan Mejar Faiz ni dok tengah bagi ceramah motivasi kat situ...so apa lagi...lps abis jer ceramah beliau, berduyun2 la yg nak bergambar ngan dia termasuk la ummi sekeluarga...hehe..
kalau x caye ni buktinyer...... sila percaya sekarang yer...!
Ni gambar kami sekeluarga bersama Mejar Faiz...masa ni baru berlima...Sofiyyah x wujud lagi....(dlm perut pun x der...)

Ni pulak gambar hero2 ummi ngan Mejar Faiz...baek kan dia...suka layan budak2.. dari kiri Husnain, Mejar Faiz, Aiman & Farhan... saja bagi budak2 ni semangat sket....

Semoga Mejar Faiz dapat berkongsi pengalaman2 dan cerita2 beliau dalam blog itu...ekceli, kalau dia yg terpilih pegi naik kat atas nun, ummi lagi suker....uppppsss!



2 comments:

  1. okeh...dh tgk gambar...dah percayer :)

    ReplyDelete
  2. chekpid : haha...zaman sekarang semua kena tunjuk bukti kan...
    p/s: tgh cari semangat nak update citer g jepun tp semangat x mai lagi la...huh..

    ReplyDelete