Terima kasih sebab sudi jadi kawan ummi...

Tuesday, February 1, 2011

Contest Dia dan Lolipop



Ummi join kontes ni...Contest Dia dan Lolipop

Anjuran : Cik Jue
Tarikh tutup : 20.02.2011 jam 2.20 tengahari
nak join klik jer banner tu

Ni gambar Sofiyyah dgn lolipopnyer...
ummi x pernah beli lolipop kat dia
tapi ni belikan sbb kesian.. nak pujuk hati dia
masa ni sofiyyah masuk wad sebab denggi dalam
bulan puasa taun lepas...

alhamdulillah sempat balik beraya kat kg...




Nama : Nur Zahirah Sofiyyah
DOB : 8 jan 2009
Umur : 2 tahun
Nama ibu : Nor Riza Md Johan
emel : dingdangyangkiut@gmail.com

5 comments:

  1. cantik n comel..sama mcm farisyah first time makan lollipop

    ReplyDelete
  2. amboi....rajinnye enter contest. chaiyok!! sofiyyah tu baru lepas nages ke? macam basah je muka dia

    ReplyDelete
  3. cik jue: tq sudi terjah
    chekpid: ahkak tgh boring x der koje..hehe..

    ReplyDelete
  4. chekpid: eh lupa nak jawab..yer..baru lepas nanges sbb asyik kena amik darah..

    ReplyDelete
  5. comel:)gudluck sofiyah!

    sis,ada masa jom join contest neh:)

    http://puteri-katek.blogspot.com/

    ReplyDelete