Terima kasih sebab sudi jadi kawan ummi...

Tuesday, February 8, 2011

Sofiyyah dapat no.2 Contest Budak Bedak.!!

Assalamualaikum,

Haa...ni la dia semua peserta Kontes Budak Bedak anjuran blog My Simple Life tu...
19 orang semuanya dan Sofiyyah adalah peserta yang ke-19..dalam kata lain yg terakhir sbb ummi join pun last menet haritu...alhamdulillah ada rezeki Sofiyyah...tp hadiah tuk ummi yer...hehe


Pemenang bertuah pertama - gambar no.2 Ya Alya, dan Sofiyyah (gambar no.19)adalah pemenang kedua...alhamdulillah

Keputusannya di SINI...



Ni pulak gambar hadiah yang bakal ummi terima...
sukernyer...terima kasih la kpd pihak penganjur yang bermurah hati menganjurkan contest ni dan terima kasih juga buat juri kecil yang pilih gambar Sofiyyah tu...

Semoga penganjur tambah murah rezeki dan boleh anjurkan contest lagi lain kali...

5 comments:

  1. wah best nyer....mmg klakar gmbr dia....hehe..tiru gaya antu tu.....

    ReplyDelete
  2. murah rezeki sofiyyah ni...bila masuk contest ada je yang lekat. tahniah utk ummi dia juger :p

    ReplyDelete
  3. zakilah, terima kasih..tu pun abg dia yg rajin dok snap gambar 'antu bedak.!' tu...hehe...

    chekpid, jrg gak lekat sebenarnyer...ada la sekali sekala.....tp x per suker2, jer pun.. mengisi masa yg x tau nak wat ape nih..

    ReplyDelete
  4. tahniah..waaa ank menang mak dpt hadiah..best nih..ekkekk:D

    ReplyDelete
  5. Tq suziey, tu la pasal...patut kontes Mak Bedak ni...weee..

    ReplyDelete