Terima kasih sebab sudi jadi kawan ummi...

Tuesday, March 8, 2011

Sofiyyah shortlist "Cute Baby Style Contest"

Bismillahirrahmanirraohim,


Alhamdulillah, setelah 37 hari tidak bersiaran dek kerana mood yang tidak menentu dan kebizian yang melanda, hari ni dapat la ummi bersiaran sekejap....


tu pun sebab excited bila dapat tau yang Sofiyyah di shorlistkan dalam "Cute Baby Style Contest"...heheh...belom menang pon yer...cuma shortlist jer...top 16... tapi ummi suker...


Ni la semua peserta yang dishortlist kan itu....






Keputusan boleh tengok kat blog cik huda Purple Light ni
http://huda1103.blogspot.com/2011/03/update-contest-shortlist-peserta.html

Sofiyyah yang pakai baju merah tengah geget jari tu...
comel tak..?? haha....ada harapan nak menang...?? hehe..semuanya bergantung pada rezeki..
semuanya comel2 dan bergaya belaka...



kelihatan disitu si comel Arif anak Mama Zharfan, Balqis anak Anje, Damia Ayyunie anak Ayu Ratu Shadira, Rifqy anak Mama Iqy...tu je la kot yang ummi kenal...


jangan cik huda soh buat undi sudah...ummi ni alergik sunggoh bab2 nak meraih undi...sanggup x menang pon x per....huhu....


Moga ada rezeki Sofiyyah di situ....

ok lah, mood dah kelaut balik...ummi nak g solat zohor jap...

taaaaa...!!!

No comments:

Post a Comment